ICT beheer uitbesteden door experts

Zoek je naar een betrouwbare partner om zorgvuldig en professioneel ICT beheer uit te besteden? Bij Infracom begrijpen we de ingewikkeldheid van moderne informatietechnologie en leveren we op maat gemaakte oplossingen. Wil je ontdekken hoe het uitbesteden van jouw ICT beheer kan bijdragen aan betere resultaten? We delen graag meer over onze expertise in automatisering voor jouw bedrijf.

Wat is een ICT beheerder?

Een ICT beheerder is als de architect van een veilige digitale omgeving voor je bedrijf. We zijn verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en optimaliseren van jouw IT-systemen. Stel je voor dat je medewerkers naadloos kunnen samenwerken, zonder zich zorgen te maken over systeemstoringen. Dit is het werk van een ICT beheerder.


Een voorbeeld uit de praktijk: Onze klant, Kok Fiscale dienstverlening, is een administratiekantoor dat vertrouwelijke financiële bedrijfsgegevens beheert. Onze toegewijde ICT beheerders zorgen er samen voor dat klantgegevens altijd veilig en beschermd zijn en alle medewerkers altijd en overal kunnen werken op hun werkplek in de cloud.

 

Wat is technisch beheer in ICT?

Technisch beheer in ICT is als de motor die jouw bedrijf draaiende houdt. Het omvat het beheren van hardware, software, netwerken en systemen binnen je organisatie.

Stel je voor dat je nooit meer tijd verspilt aan trage computers, verouderde software en netwerkproblemen. Je kunt gewoon snel en efficiënt aan het werk. Wat dacht je van die oude programma's die steeds vastlopen? Die zijn verleden tijd!

Je hebt altijd toegang tot up-to-date en goed functionerende software. Zelfs die vervelende internetproblemen zijn historie. Jij en je team kunnen moeiteloos en zonder onderbrekingen communiceren en toegang krijgen tot alles wat je nodig hebt.

Kortom, met goed technisch beheer zorgen we ervoor dat jouw bedrijf soepel blijft draaien. Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf!


Het verschil tussen functioneel en technisch beheer

Functioneel beheer is gericht op het gebruiksgemak en de efficiëntie van IT-systemen. Het zorgt ervoor dat jouw software zonder problemen werkt. Stel je voor dat je de ervaring van jouw klanten verbetert door gebruik te maken van een geavanceerd CRM-systeem. Functioneel beheer maakt dit soort verbeteringen mogelijk, omdat het ervoor zorgt dat alle technologieën goed samenwerken en gemakkelijk te gebruiken zijn voor jou en je klanten.


Technisch beheer werkt aan de andere kant als de stille kracht achter de schermen, dat jouw bedrijf draaiende houdt. Ieder bedrijf komt wel in aanraking met gevoelige klantgegevens. Technisch beheer zorgt ervoor dat deze informatie altijd veilig is, beschermd tegen dreigingen en verlies.


Waarom ICT beheer uitbesteden?

Als meegroeiend ICT bedrijf begrijpen we de zorgen rond gegevensbeveiliging en het belang van een verantwoordelijke benadering van ICT beheer. Onze klanten hebben bewust voor uitbesteding bij ons gekozen om de volgende redenen:

  • Kostenbesparing: In plaats van te investeren in een interne IT-afdeling, kunnen ze hun middelen strategisch inzetten voor groei.
  • Focus op kernactiviteiten: Door het beheer aan ons uit te besteden, kunnen ze zich concentreren op hun kerntaken en bedrijfsgroei.
  • Toegang tot expertise: Onze diepgaande technische kennis en ervaring garanderen dat ze altijd voorop lopen op het gebied van technologie.
  • Proactief onderhoud: We houden constant toezicht op hun systemen en lossen problemen op voordat ze kritiek worden.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten groeien mee met hun bedrijf, zodat ze nooit betalen voor onnodige capaciteit.

Voor een dieper inzicht in de voordelen van het uitbesteden van ICT beheer, verwijzen we je graag naar onze pagina over onze IT-diensten.

 

Ontdek al onze expertises

Bij Infracom bieden we vele IT-oplossingen aan om te voldoen aan al je behoeften. Verken onze expertise in onder andere werkplekbeheer, systeembeheer en netwerkbeheer. Ben je klaar om jouw ICT beheer uit te besteden en de veiligheid van je organisatie te waarborgen? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Klanten vertellen

Klanten vertellen

Standaard- en maatwerkoplossingen

We hebben gekozen voor Infracom, omdat ze naast de standaardoplossingen erg goed zijn in maatwerkoplossingen. Hiermee kunnen ze aan onze specifieke wensen tegemoetkomen, waardoor wij ons weer kunnen onderscheiden ten opzichte van onze concurrentie

Geen omkijken meer naar onze systemen!

Custom Expo & Interior is een ambitieus interieur- en standbouwbedrijf dat zich op zowel bedrijven als particulieren richt. Wij kenmerken ons door een persoonlijke benadering, een grote dosis flexibiliteit en een goede begeleiding en verwachten wij ook van onze leverancier. Infracom heeft ook het vermogen om tussen de regels door te lezen en hebben voor ons de best passende ICT-oplossing gemaakt.

Wij nemen cyberweerbaarheid serieus

Door de cybersecurityverzekering en extra beveiligingsmaatregelen zijn wij weerbaar tegen cyberincidenten. We vinden het vooral ook belangrijk dat alle medewerkers bewust zijn van de cyberrisico’s, want je kunt nog zo goed technisch alles geregeld hebben, de mens is vaak de zwakste schakel.