Met ishare beveiligd bestanden versturen

Bestanden worden steeds groter, vaker en vaker komt het voor dat een mailserver een bestand niet kan ontvangen of verzenden. iShare van Infracom is dan de oplossing! Via een eenvoudige website kunnen gebruikers beveiligd bestanden naar je toesturen. En dit alles whitelabel en in je eigen huisstijl. Onze klant Cervus maakt gebruik van ishare en deelt graag haar ervaring.

 

Met ishare beveiligd bestanden versturen

Cervus Belastingadvies is een gespecialiseerd belastingkantoor die zich richt op de zakelijke markt. Zij maken klanten sterker door kennis te delen. Ook delen ze veel documenten met klanten en maken gebruik van iShare van Infracom.

Een aantal vragen aan Maarten Jan Brouwer van Cervus Belastingadvies:
 

Waarom wilden jullie gebruik maken van iShare? Hoe wist je van het bestaan? Wat gebruikten jullie voorheen?

"Als belastingadvieskantoor werken wij veel met vertrouwelijke informatie, wij waren dus op zoek naar een systeem om informatie op een volledig veilige wijze te delen met onze klanten. Toen wij Infracom hiervoor benaderden kwamen zij met de iShare oplossing, die voor ons gepersonaliseerd kon worden. Hierdoor kunnen wij via een eigen pagina documenten met onze klanten op een veilige wijze uitwisselen."

 

Met wie delen jullie vaak bestanden en bevatten deze bestanden privacygevoelige informatie?

"Wij willen dit met alle klanten doen, tenzij klanten zelf aangeven daar geen behoefte aan te hebben. Bestanden die wij delen zijn onder andere aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en fiscale adviezen."

 

Hoe lang maken jullie nu al gebruik van iShare en bevalt deze manier om bestanden te delen?

"We maken pas sinds kort echt gebruik van het systeem, omdat we Infracom gevraagd hebben een paar aanpassingen aan te brengen. Zo sturen wij bestanden vaak naar meerdere geadresseerden, en wij kunnen dat nu in één keer doe. Hiervoor moesten we alles, per geadresseerde, apart versturen. Dat hoeft nu niet meer, dus nu kunnen we het programma optimaal gebruiken."

Meer informatie over iShare

Pagina delen:

Klanten vertellen

Klanten vertellen

Wij zijn zeer tevreden met het gebruik van ishare

Klanten kunnen ons nu via de ishare bestanden beveiligd toesturen, dat is een mogelijkheid die door de klanten zeer gewaardeerd wordt.