Beleef een unieke ervaring!

Hoe hou jij jullie klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Door corona kan dat niet zoals de voorgaande jaren. Je kunt geen “normale” klantendagen organiseren, fabrieksrondleidingen geven, op beurzen staan of bezoekers ontvangen in de showroom.

Beleef een unieke ervaring!

Bezoek de beursstand in de hal van AKROH Industries!

Iedereen die wil kan een kijkje nemen in de virtuele showroom van Akroh Industries!

Akroh Industries houdt haar klanten graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geeft relaties de mogelijkheid om virtueel de beursstand te bezoeken op de nieuwe productielocatie. Met een paar klikken sta je midden in de stand en krijg je alvast een voorproefje van de innovaties in de nieuwe spuitgiethal. Vergeet vooral niet op de producten in de stand te klikken om deze uitvergroot te zien.


Bekijk de innovaties in de nieuwe spuitgiethal!

Bekijk in volledig scherm
 

Een nieuwe manier van online winkelen!

Bij Henk Schram Meubelen kun je niet één ruimte met meubelen bekijken, maar een hele tour volgen door de vijf showrooms!

En wanneer je een mooie stoel of tafel hebt gevonden kun je erop klikken en de detailinformatie lezen met de beschikbare maten en kleuren. Ook vindt je gemakkelijk het dichtstbijzijnde verkooppunt.


Doe de tour en vindt jouw perfecte meubel!

Bekijk in volledig scherm
 

Wil je ook je klanten op de hoogte houden met een virtuele tour?

Zoek je ook een nieuwe manier om een beurs toch door te laten gaan? Of honderden bezoekers in de showroom uit te nodigen? Wij helpen je met het maken een virtuele tour, virtuele showroom of virtuele beursstand. Net als in Google Maps, kunnen bezoekers door jouw bedrijfspand, fabriek of showroom heen navigeren.
 

Een bijzondere manier om producten te tonen

Als je bepaalde producten extra onder de aandacht wil brengen, kan er door de bezoekers op worden geklikt, zodat deze wordt vergroot. Of nog mooier, direct gekoppeld aan je webshop, zodat het product direct kan worden aangeschaft!

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Lucas Beijers op 088 200 9030