Het gemak van alle ICT onder één dak

Leadax heeft gekozen voor het gemak van full service. Alle ICT onder één dak, één aanspreekpunt en alle diensten op elkaar afgestemd. 

Leadax, de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood, alleen is het lichter, goedkoper en heeft geen schadelijke effecten op gezondheid en milieu.

Logo
Het gemak van alle ICT onder één dak

Nieuwe locatie – nieuwe ICT-leverancier

Leadax is verhuisd naar een mooie nieuwe locatie op het 30.000m2 grote industrieterrein van de voormalige Berghuizer Papierfabriek in Wapenveld. Tegelijkertijd tijdens de bouw van het nieuwe pand was Leadax op zoek naar een vaste ICT-leverancier. Via de gebouwenbeheerder van het terrein, Van der Zeelaan Vastgoed C.V. is Infracom ICT, waar zij de vaste ICT-partner is voor Voiptelefonie, netwerkbeheer en internet, in beeld gekomen. Op het hele industrieterrein ligt glasvezel die naar de diverse huurders wordt toegebracht door middel van meerdere switches, zo ook naar Leadax.

 

Full service ICT

Tijdens het kennismakingsgesprek kwam naar voren dat de ICT-diensten ondergebracht zijn bij verschillende ICT-leveranciers. Domeinnamen bij meerdere partijen geregistreerd, webhosting ergens anders ondergebracht, websites bij diverse bureaus ontwikkeld, internetverbinding geregeld door weer een andere partij evenals e-mail afhandeling, back-ups, Cloud inrichting, systeembeheer en de telefonie. Hierdoor ontstaat er onduidelijkheid over facturen en bij complicaties is het lastig te achterhalen bij wie het probleem ligt, waardoor oplossingen onnodig lang op zich lieten wachten. Systemen waren ook niet op elkaar afgestemd.

 

Het gemak van alle ICT onder één dak

Op dit moment wordt de Cloud omgeving ingericht, een eigen Cloud in het datacentrum in Amsterdam en worden de vaste computers die aan vervanging toe zijn vervangen door flexibele laptops. Het grote voordeel is dat alle ICT onder één dak is geregeld, één aanspreekpunt, zodat je weet waar je moet zijn en alles diensten op elkaar afgestemd.

Pagina delen: