Webshop met 1000+ artikelen

Een website met een uitstraling waar de klant zeer tevreden over is en duizenden artikelen in de online-shop.

Een overzichtelijke website met een snelkeuze menu binnen de verschillende productgroepen, waardoor producten altijd makkelijk te vinden zijn.

Webshop met 1000+ artikelen

Duizenden artikelen en toch overzichtelijk?

Zaadhandel van der Wal is in 1922 opgericht. Tot eind vijftiger jaren bestond de hoofdactiviteit voornamelijk uit de teelt en verkoop van tuinzaden, gras- en klaverzaden en pootaardappelen. De laatste vier decennia heeft een omschakeling plaats gevonden. Door uitbreiding van het assortiment is een speciaalzaak ontstaan voor tuin, dier en vrije tijd.

 

Aanpak

Zaadhandel Van der Wal heeft al een aantal jaren een website met webshop, maar was toe aan een volgende stap. Na de wensen en mogelijkheden met ons af te stemmen, gingen wij aan de slag.

De website werd opnieuw vormgegeven, passend bij de sfeer van de klant. Daarna implementeerden we de webshop en pasten we deze aan op de wensen van de klant. Om makkelijk nieuwe producten toe te voegen, koppelden we de webshop aan ons gebruiksvriendelijke Content Management Systeem.

 

Resultaat

Een website met een uitstraling waar de klant zeer tevreden over is en duizenden artikelen in de online-shop. Een overzichtelijke website met een snelkeuze menu binnen de verschillende productgroepen, waardoor producten altijd makkelijk te vinden zijn.

Een effectief en veilig bestelsysteem in de webshop en de mogelijkheid om online te betalen met iDEAL, zorgen voor de snelle afhandeling en levering van de bestellingen.

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Lucas Beijers op 088 200 9030