ICT oplossingen verenigingen

Online ledenadministratie met automatisch facturen lidmaatschap en accreditatie punten overzicht. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar de complexe ICT oplossingen van Infracom besparen je juist veel werk.

ICT oplossingen verenigingen

Omdat Infracom alleen webbased werkt, betekent een complexe ICT oplossing van Infracom ICT ook gelijk dat je altijd en overal bij je gegevens kunt. Daarom heeft de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (B.E.N.) ervoor gekozen haar volledige ledenadministratie onder te brengen in een door Infracom ontwikkelde oplossing.

 

Ledenadministratie volledig te beheren in het CMS

Het CMS van de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland bevat de volledige ledenadministratie van de vereniging. De gegevens van de leden zijn hierin opgenomen en via het CMS kunnen de leden automatisch gefactureerd worden. Verder kunnen via het CMS uitnodigingen naar de leden worden gestuurd voor de activiteiten van de vereniging. 
Daarnaast kunnen de leden zich via de website aanmelden voor activiteiten van B.E.N. of andere activiteiten waarvoor leden accreditatiepunten kunnen krijgen. Deze aanmeldingen en punten worden automatisch per lid verwerkt en een diploma of certificaat kan via het CMS door B.E.N. met een druk op de knop naar haar leden worden verstuurd.

 

De voordelen van deze complexe ICT oplossing

  • Geen dubbele invoer
  • Altijd en overal de ledengegevens beschikbaar
  • Met een druk op de knop de jaarlijkse facturen versturen
  • Minder werk door het geautomatiseerd toekennen accreditatiepunten
Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030