Online leden beheer

Infracom heeft voor SLF een responsive webapplicatie ontwikkeld waarin SLF zelf het beheer heeft over de gegevens van de deelnemers en waarin ze eenvoudig deelnemers kunnen uitnodigen voor bijeenkomsten. De applicatie bevat o.a. agenda`s, automatische reminders en deelname overzichten.

Online leden beheer

Service Logistics Forum is dé plek waar managers, verantwoordelijken voor Service Logistiek, elkaar ontmoeten om ontwikkelingen op het gebied van service en logistiek met elkaar te bespreken. De stichting SLF is een samenwerkingsverband van het bedrijfsleven en de universitaire wereld. De contactpersonen van de SLF-deelnemers zijn persoonlijk betrokken bij, of verantwoordelijk voor, het service logistieke beleid in hun organisatie.

 

Deelnemers beheren en uitnodigen

Infracom heeft voor SLF een responsive webapplicatie ontwikkeld waarin SLF zelf het beheer heeft over de gegevens van de deelnemers en waarin ze eenvoudig deelnemers kunnen uitnodigen voor bijeenkomsten. Tevens kunnen ze middels de nieuwsbrief module in het CMS eenvoudig nieuwsbrieven versturen.

Na het uitnodigen voor een evenement, kan de beheerder van de website precies zien welke deelnemers zich hebben aangemeld en welke nog niet. Eventueel kan hij een reminder versturen naar de deelnemers die zich nog niet hebben aangemeld. Uiteindelijk is het mogelijk om alle aangemelde deelnemers een bevestiging te sturen en een presentielijst te exporteren naar Excel.

Een leuke toevoeging is dat de deelnemers van elkaar kunnen zien wie er aanwezig is op een bepaald evenement. De aangemelde deelnemers komen met logo in beeld.

 

Online kennisdatabank

Omdat SLF graag wilde dat de deelnemers op een centrale plek bestanden moeten kunnen downloaden, hebben wij een kennisdatabank voor hen ontwikkeld.
Via het CMS kan de website beheerder bestanden uploaden in zelf aangemaakte categorieën. Deze categorieën, met daarin de beschikbare bestanden, zijn voor de deelnemers overzichtelijk in te zien op de website en te downloaden.

 

Responsive website

Uit de statistieken van de oude website, konden we zien dat de oude website van SLF ook veel via tablets en mobiele telefoons werd benaderd. Daarom hebben we de nieuwe website ook responsive gemaakt. Dit houdt in dat de website goed getoond wordt op alle formaten beeldschermen.

 

Website specialist nodig?

Heb je ook te maken met leden of deelnemers? Ben je een netwerkclub of een branchevereniging? Of ben je gewoon nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via 0524 592930 om vrijblijvend de mogelijkheden voor je te bespreken.

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030