Webshop klassieke Opel onderdelen

COPE Parts levert meer dan 20.000 unieke Opel onderdelen wereldwijd. Om kopers uit het buitenland te bereiken, hebben we de webshop meertalig gemaakt.

Door het SEO vriendelijke CMS, waarmee COPE Parts zelf de website kan optimaliseren, is deze nu ook goed vindbaar in het buitenland. Daardoor is de buitenlandse omzet enorm gestegen.

Webshop klassieke Opel onderdelen

Nieuwe webshop COPE Parts

Sinds januari 2019 heeft COPE Parts een nieuwe webshop. COPE Parts had al jaren een goedlopende webshop, maar liep er tegenaan dat de website niet geschikt was voor de mobiele telefoon. Omdat Google mobile-first hanteert werd de website niet optimaal gevonden en bovendien is het ook niet gebruiksvriendelijk voor de bezoekers van de website als hij niet geschikt is voor mobiel.

Deze webshop is gerealiseerd en gehost door Infracom ICT. Mede door een stabiel hostingpakket is en blijft de website snel.

 

Meer dan 20.000 unieke Opel onderdelen wereldwijd

COPE staat voor Classic Opel Parts Emmen. COPE Parts levert meer dan 20.000 unieke Opel onderdelen wereldwijd. Om kopers uit het buitenland te bereiken, hebben we de webshop meertalig gemaakt. Door het SEO vriendelijke CMS, waarmee COPE Parts zelf de website kan optimaliseren, is deze nu ook goed vindbaar in het buitenland. Daardoor is de buitenlandse omzet enorm gestegen.

 

Gemakkelijk producten vinden

Via de homepage kan de bezoeker eenvoudig kiezen voor welk Opel-model hij een onderdeel zoekt. Daarna krijgt men een van de verschillende categorieën te zien waar de onderdelen in staan. In de website is een zoekfunctie aanwezig waarmee men kan zoeken op productnaam, artikelnummer, modelnummer of chassisnummer.

 

Eén basis voor de Opel onderdelen

COPE Parts heeft één groot magazijn met alle Opel onderdelen. Speciaal bestelde Opel onderdelen komen altijd rechtstreeks uit het magazijn van een Opel dealer.

 

Eenvoudig doormiddel van ons gebruiksvriendelijke CMS live

Het ontwerp en de technische ontwikkeling van de website is gedaan door Infracom. Via het gebruiksvriendelijke CMS Live kan de website-beheerder eenvoudig de producten beheren. Tevens komen alle bestellingen in het CMS te staan, waarvan eenvoudig facturen en pakbonnen gemaakt kunnen worden.

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030