Het Vergeten Kind: Donateurs werven

Al jaren zijn we de trotse internet partner van Het Vergeten Kind. Afgelopen periode hebben we de nieuwe website voor de stichting ontwikkeld.

Stichting Het Vergeten Kind helpt kinderen in Nederland die in onveilige of instabiele situaties leven door hun leefomstandigheden te verbeteren, recreatieve activiteiten te bieden, en bewustwording en beleidsverandering binnen de jeugdzorg te bevorderen.

Het Vergeten Kind: Donateurs werven

Meer Donateurs

Al jaren zijn we de trotse internet partner van Het Vergeten Kind. Afgelopen zomer hebben we de nieuwe website voor de stichting ontwikkeld.

Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die in Nederland wonen en opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek, denk aan verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en leven onder de armoedegrens. Wij mogen de website van Het Vergeten Kind ontwikkelen sinds de oprichting, toen heette het nog De Guusje Nederhorst Foundation.
 

Nieuwe website

De nieuwe website www.hetvergetenkind.nl, is onderdeel van de nieuwe branding en identiteit van de stichting. Met de nieuwe website wil Het Vergeten Kind goed in beeld brengen wat zij doen, om op deze manier meer donaties te kunnen ontvangen en zo de kinderen nog beter te kunnen helpen.

 

CMS Multimove Live

We hebben de website voorzien van ons CMS Multimove Live , waarmee de stichting volledige controle heeft over de content van de website, zoals bijvoorbeeld de menu structuur aanpassen (bijvoorbeeld webpagina’s toevoegen),  teksten wijzigen en toevoegen, video’s toevoegen en afbeeldingen toevoegen en bewerken.  

 

Responsive website met micro effecten 

In de website zijn micro effecten gebruikt, kleine bewegingen die de bezoekers helpen om de website beter te begrijpen. De website is responsive, dat wil zeggen dat op elk apparaat de meest optimale lay-out wordt getoond van de website.

 

Online Marketing

We ondersteunen Het Vergeten Kind om de website goed vindbaar te houden in de zoekmachines (SEO) en ondersteunen bij de Adwords campagnes (SEA).
 

Help ook mee en doneer!

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030