Cargo Floor

Cargo Floor houdt zich al meer dan 30 jaar uitsluitend bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van horizontaal werkende laad- en lossystemen.

De website van Cargo Floor was alweer enkele jaren oud. De website functioneerde nog wel voor de doelgroep, maar was niet helemaal meegegroeid met de recente online ontwikkelingen.

Cargo Floor

Responsive webdesign

De website was bijvoorbeeld niet responsive en schaalde daardoor mee met het scherm waar de website op bekeken werd. Daarnaast had Cargo Floor de wens om het aantal talen uit te breiden.

Responsive webdesign maakt het mogelijk om één website te ontwikkelen die geschikt is voor elk apparaat. Of je nu op een desktop, tablet of mobiel kijkt, de website past zich automatisch aan op de grootte van het scherm zonder aan content en functionaliteit in te leveren. Hiermee zijn er dus een flexibele lay-outs die reageren op de resolutie van een desktop, tablet of mobiel.
 

CMS Multimove Live en hosting

Cargo Floor maakt gebruik van ons CMS ‘Multimove Live’. De website wordt gehost door Infracom, omdat een snel en stabiel hostingpakket vereist was vanwege het feit dat het een grote website is door onder andere de onderdelencatalogus. Het design en de ontwikkeling van de website is door Multimove gedaan.
 

Meerdere talen en internationale partners

Omdat Cargo Floor over bijna de hele wereld opereert is de nieuwe website beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Russisch, Spaans, Portugees en Pools. Op een aparte pagina binnen de website heeft Multimove een wereldkaart gemaakt waarop de internationale partners van Cargo Floor te zien zijn. Door met de muis over de kaart te bewegen, worden de landen uitgelicht en zijn de contactgegevens per land te zien.
 

Databank

Er is een speciale databank aanwezig waar het mogelijk is voor bezoekers om bestanden te downloaden. Dit zijn bijvoorbeeld technische documenten of brochures van de Cargo Floor systemen. Multimove heeft hiervoor een speciale module ontwikkeld in de website.
 

Onderdelencatalogus

Er is onderdelencatalogus ontwikkeld voor Cargo Floor. Hiermee kunnen alle onderdelen die Cargo Floor levert worden opgezocht door de bezoeker van de website. Vervolgens kunnen de onderdelen in een soort winkelmand worden gezet, om zo een offerteaanvraag te doen. Na het invullen van zijn/haar gegevens krijgt men een offerte van de opgevraagde onderdelen.
 

Exploded view

In de onderdelen-catalogus van de website hebben we een zogenaamde exploded view van een Cargo Floor trailer toegevoegd. Dit is een dynamische ‘afbeelding’ van een Cargo Floor trailer. Vanuit de exploded-view-afbeelding zijn de onderdelen van de trailer aanklikbaar om zo weer uit te komen op de specifieke detailpagina van het onderdeel.

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030