Wordpress website voor TT Drenthe

Voor het jaarlijkse Dutch TT, hebben we in opdracht van RTV Drenthe een speciale TT-website ontwikkeld. 

Op de website van dit motorrace-event vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

Wordpress website voor TT Drenthe

RTV Drenthe doet jaarlijks verslag van het grootste eendaagse sportevenement van Nederland. Dat doen ze niet alleen via radio en televisie, maar ook online. Onder andere via hun speciale TT-website www.ttdrenthe.nl. 

De vorige website voldeed niet meer aan de wensen en eisen van dit moment. En omdat we al eerder webprojecten voor RTV Drenthe hebben ontwikkeld, werden we ook gevraagd om de nieuwe website voor TT Drenthe te ontwikkelen.

 

Wordpress

De nieuwe website gebruikt Wordpress als beheersysteem, met name omdat de webredacteuren van RTV Drenthe hier al bekend mee zijn en het een gebruiksvriendelijk Opensource systeem is.

 

API koppeling

De nieuwsberichten die op de website worden getoond en de 'JouwTT' berichten, verschijnen automatisch op de website doordat we een API koppeling met het nieuws-systeem (NIS) van RTV Drenthe hebben geïmplementeerd. Hierdoor hoeven de webredacteurs van RTV Drenthe deze nieuwsberichten maar op één plek aan te maken of te bewerken.

 

Handige widgets

Leuke/handige widgets in de website zijn onder andere de aftelklok bovenin de website, die aftelt naar de start van de MotoGP-race. Die race start op zondag 30 juni 2019 om 14.00 uur. Maar ook het actuele weer en verkeer wordt bovenin de website getoond. En via de knoppen 'Live Radio' en 'Live TV' kan men naar de livestreams van RTV Drenthe kijken/luisteren.

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030