Ik ga naar ibiza... en dat weet Google ook!

13 juni 2017

Hoe weet Google waar ik op vakantie naar toe wil gaan?

Als je op een website komt en je vult gegevens in, worden deze opgeslagen in een cookie op je computer. Hierdoor weet het “internet” wie je bent en kunnen er gericht aanbiedingen worden getoond.

Ik ga naar ibiza... en dat weet Google ook!

Je wordt getriggerd door goedkope prijzen, maar moet wel eerst het formulier invullen: aantal personen, reisduur en vertrekdatum en dan valt de prijs helaas vaak tegen. Verder zoeken dus. Waarschijnlijk hou je het net als ik, een paar uur vol op een zaterdagavond, de avond er op nog een keer en dan komt het moment dat je er eigenlijk geen plezier meer in hebt. Je stopt en besluit volgend weekend verder te kijken.

En dan… als je iets wilt opzoeken op internet, op Facebook, in je Gmail, op nos.nl en nu.nl ineens zie je overal advertenties van goedkope reizen naar Ibiza. Herken je dat? Je moet je inhouden om niet op de advertenties te gaan klikken, je ben immers met andere dingen bezig dan met het zoeken naar een reis, maar de prijs en de plaatjes zijn zo verleidelijk.

De advertenties zijn speciaal voor jou gemaakt!

 

Hoe weet Google waar ik op vakantie naar toe wil gaan?

Op deze manier adverteren heet remarketing. Als je op een website komt en je vult gegevens in, worden deze opgeslagen in een cookie op je computer. Hierdoor weet het “internet” wie je bent en kunnen er gericht aanbiedingen worden getoond. Heb je ook een website en verlaat 98 procent deze weer zonder te bestellen of reserveren? Wil je mensen bereiken op het moment waarop de kans het grootst is dat ze tot een aankoop overgaan?

Bel ons en zet remarketing in: de meest effectieve en gerichte vorm van online adverteren!

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030