Theresia Quint: De Kracht achter Infracom ICT

17 oktober 2023

Vandaag willen we graag de schijnwerper richten op Theresia Quint, de vrouw die achter de schermen de drijvende kracht is van Infracom ICT. Als directeur-eigenaar, met meer dan 12 jaar ervaring in het oplossen van technische vraagstukken en een diepe passie voor ICT, leidt Theresia ons team op een bescheiden en doeltreffende manier.

Theresia Quint: De Kracht achter Infracom ICT

"Al ruim 12 jaar hou ik ervan om inhoudelijk bezig te zijn met het oplossen van technische ICT-vraagstukken. ICT zit in mijn bloed! Ik ben een mensenmens en zorg er graag voor dat de mensen uit ons team in hun kracht staan, zodat ze het onmogelijke kunnen bereiken voor onze klanten."

Met haar liefde voor technologie en haar toewijding aan ons team heeft Theresia een missie die verder gaat dan enkel zakelijk succes.

 

Missie van Theresia: ICT als facilitator van passie

"Met alles wat ik doe, wil ik er samen voor zorgen dat de ander zijn passie kan uitoefenen door middel van ICT. De ander betekent de medewerkers van Infracom, die elke dag hun passie voor ICT kunnen uitoefenen. Met de ander bedoel ik ook onze klanten. Klanten de best passende oplossing bieden, zorgt ervoor dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over ICT en meer vrijheid krijgen om succesvol te kunnen ondernemen. Samen met ons team nemen we ook graag jouw ICT uit handen!"

Als master in de rechten (specialisatie Internet, IE en ICT) met een krachtige combinatie van technische, strategische en operationele vaardigheden, leidt Theresia met een menselijke aanpak.

 

In de Praktijk: Theresia's Aanpak bij Infracom ICT

"Het is voor mij belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft bij Infracom, want samen staan we in onze kracht en zijn we op ons best. Ik ben erg trots op de oplossingen die we voor onze klanten maken. Infracom is een familiebedrijf, met een stevig toekomstperspectief dat voortdurend voorop staat. Wij houden van techniek en leggen de nadruk op het streven naar langdurige klantrelaties, want alleen door het verdiepen in een klant kunnen we voor hem de best passende ICT-oplossing realiseren!"

Maar naast haar rol als een van de leiders bij Infracom, deelt Theresia ook haar expertise over de technologische aspecten van het bedrijf.

 

Technologie in Theresia's Handen: een expertise overzicht

"Na de middelbare school ben ik in Utrecht afgestudeerd als Master in de rechten (LLM). Ik begon meteen na mijn studie in 2013 bij Infracom en hield me bij aanvang vooral bezig met het oplossen van technische ICT-vraagstukken. Inmiddels loop ik al ruim 10 jaar mee en ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van 4 van de 6 pijlers van Infracom: Internet, Cloud, Systeembeheer en Telecom."

 

Samen: De Infracom-Familie

Bij Infracom ervaren we het begrip 'familiebedrijf' op een unieke manier, verder dan alleen als een term. Ja, de directie wordt gezamenlijk geleid, met zowel Ernst Quint als in de toekomst ook met Nikita, de jongere zus van Theresia.
 

"Bij Infracom vormen alle medewerkers samen de Infracom-familie! Hier heerst geen hiërarchie; we zijn allemaal gelijk. De kennis en expertise liggen niet alleen bij de directie; onze medewerkers hebben net zoveel te zeggen als wij. Het is een omgeving waarin we met respect met elkaar omgaan, waar iedereen een stem heeft en waar we samen streven naar het succes van Infracom. Hier voel je niet alleen de warmte van een familiebedrijf, maar ook de kracht van een hechte Infracom-familie."
 

Theresia-Quint-de-kracht-achter-infracom-2.jpg

Pagina delen: