Digitaliserings­voucher voor de Drentse MKB-er!

13 april 2022

Mocht je van plan zijn om te gaan digitaliseren, dan is nu het juiste moment. Provincie Drenthe ondersteunt MKB-ondernemers bij de aanschaf en implementatie van digitaliseringen toepassingen. Deze Digitaliseringsvoucher Drenthe is een subsidie van maximaal €3.000,- en 50% van de kosten. 
 

Digitaliserings­voucher voor de Drentse MKB-er!

Laagdrempelige subsidie

Het doel is om mkb-ondernemers meer gebruik te laten maken van de kansen van digitalisering, om zo hun businessmodel en daarmee de Drentse economie te versterken en toekomstbestendiger te maken.

De Digitaliseringsvoucher Drenthe is er voor de aanschaf van nieuwe producten, processen en diensten voor digitalisering en ter ondersteuning van nieuwe verdienmodellen. Ook kan het worden ingezet voor het verbeteren van bestaande producten, diensten of processen door toepassing van digitalisering. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld het digitaliseren van voorraadmanagement, een online boekingssysteem, een digitale veiligheidsscan, het ontwikkelen van apps en software en het toepassen van modulair ontwerp

 

Infracom helpt digitaliseren

Door processen te automatiseren, software te koppelen, applicaties uitbreiden zorgen we samen voor een toekomstbestendige economie en samenleving! Wij helpen je graag mee digitaliseren.


Meer informatie over deze Digitaliseringsvoucher voor Drentse mkb-ondernemers:

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030