Maak kennis met Ernst Quint

09 november 2021

Ernst is directeur-eigenaar van Infracom ICT en helpt door inzet van slimme ICT onze klanten mee hun doelstellingen te realiseren. Voor degenen die Ernst nog niet kennen of nieuwsgierig zijn naar wat Ernst allemaal doet, laten we je hem graag beter kennen.

Maak kennis met Ernst Quint

Welke opleiding heb je gevolgd?

"Ik ben afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Hogeschool van Utrecht."

 

Waarom ben je in de ICT-branche gaan werken?

"Daar ben ik min of meer in gerold, ik had altijd al wel affiniteit met ICT maar toen ik net afgestudeerd was lag werk niet heel makkelijk voor het oprapen dus had ik eigenlijk geluk dat ik bij Unit4 aan de slag kon. Vanaf dat moment heeft de branche me niet meer losgelaten."

 

Hoelang werk je al bij Infracom en wat zijn je werkzaamheden?

"Ik werk nu ruim 7 jaar bij Infracom. Sinds een ruim jaar samen met Theresia als eindverantwoordelijke voor het bedrijf, en binnen die verdeling zit ik meer aan de externe/commerciële kant. Ik vind het nog altijd leuk om klanten en potentiële klanten te adviseren over hun omgeving, hun softwareoplossing of andere ICT gerelateerde zaken en deze oplossingen in de praktijk te brengen. Zo blijf je verbonden met klanten en zie je direct de meerwaarde van een goed werkende ICT-oplossing."

 

Wat is er leuk aan werken bij Infracom?

"Het contact met mijn collega’s en met klanten. In beide gevallen gaat het vaak om langdurige relaties en het leuke daarin is om de ontwikkeling te zien. Daarnaast kunnen we bij langdurige klantrelaties ons het beste verdiepen in een klant kunnen we voor hem of haar de best passende ICT-oplossing realiseren en hiermee bijdragen aan het succes van onze klanten."

 

Hoe blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied?

"Via collega’s en diverse onlinebronnen. Met name collega’s kunnen veel details delen die voor mij nieuw zijn, maar zo leer ik iedere dag bij."

 

Waar woon je?

"Wij wonen in Steenwijkerwold, tegen Friesland aan maar nog net in Overijssel."

 

Ben je getrouwd heb je kinderen?

"Ik ben getrouwd met Theresia en we hebben samen drie kinderen."

 

Wat doe je in je vrije tijd?

"Ik klus graag in en om het huis, maar ook aan een hobby cabrio en motoren, en als dat klaar is rijd ik er ook graag in of op natuurlijk."

 

Wil je nog iets kwijt waardoor de lezer je nog wat beter leert kennen?

"Mijn echte leeftijd, want iedereen schat mij altijd 10 jaar te jong. Ik ben 33."

 

“Samen met ons team zorg ik voor een breed en volledig op elkaar afgestemde ICT-dienstverlening op de gebieden: cloud, telefonie, internet, software, systeembeheer en web. Door ICT af te stemmen op jouw organisatie geven we je meer vrijheid om succesvol te kunnen ondernemen!"
 

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Ernst Quint op 088 200 9000