Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd

19 september 2023

De certificering houdt in dat we procesmatig hebben beschreven hoe wij met data en onze ICT-infrastructuur omgaan, zodat deze veilig en stabiel is én blijft. Deze standaard is op basis van de internationale norm voor informatiebeveiliging ISO 27001.

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd

Waarom is het belangrijk dat een ICT-bedrijf ISO 27001 is gecertificeerd?

Ieder bedrijf heeft persoonsgegevens van klanten en gevoelige bedrijfsinformatie en ieder bedrijf kan slachtoffer worden van een hack, lek, attack, of een andere vorm van cyber criminaliteit, waardoor gevoelige data op straat kan komen te liggen. Jij kunt wel veilig en vertrouwelijk met die gegevens om gaan, maar doet het ICT-bedrijf waar jouw data is opgeslagen dit ook?

Het waarborgen van de veiligheid en privacy van je gegevens is niet alleen jouw verantwoordelijkheid, maar ook die van de partijen waarmee je samenwerkt, waaronder je ISP (internet service provider). Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat jouw ICT-partners de hoogste normen voor gegevensbescherming en beveiliging handhaven. Het is niet voldoende dat alleen jij veilig handelt; je moet erop kunnen vertrouwen dat je data veilig is, waar het ook is opgeslagen.

 

Jouw gegevens veilig bij Infracom!

Bij Infracom gaat de veiligheid van jouw gegevens boven alles. We begrijpen dat je wilt weten hoe we ervoor zorgen dat je informatie bij ons goed beschermd is. Onze aanpak voor gegevensveiligheid omvat daarom verschillende stappen en procedures. Deze volgen we zorgvuldig uit om er zeker van te zijn dat jouw gegevens te allen tijde in veilige handen zijn. 

 

Wil je meer zekerheid?

Zorg dat je data bij een ISO 27001 gecertificeerd ICT-bedrijf staat, of neem met ons contact op.
Lees ook eens het artikel in onze kennisdatabase: het belang van een ISO gecertificeerde ICT-partner

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Ernst Quint op 088 200 9000