De ICT-dames van Infracom

20 april 2021

Wij werken in de ICT en daar zijn we trots op. In de ICT-sector zijn de mannen nog altijd oververtegenwoordigd. Vrouwen haken vaak af, omdat het lastig is om een draai te vinden in het mannenteam, ze zijn daardoor wat geïsoleerd van het team. 

Wij bij Infracom hebben daar geen last van. We zijn namelijk met ons zessen een goed team en mengen ons prima tussen al die kerels!

De ICT-dames van Infracom

Vrouwen in een mannenteam?

Dat wij vrouwen in de ICT in de minderheid zijn wil overigens niet zeggen dat wij minder gepassioneerd zijn. Wij leven voor ICT en vinden het zoeken naar de best passende ICT-oplossing voor de klant altijd weer een mooie uitdaging. Door onze inzet in hun ICT willen we ervoor zorgen dat onze klanten meer vrijheid krijgen om hun eigen passie uit te voeren. Ze hoeven zich immers niet meer druk te maken of hun systemen goed werken, veilig en betrouwbaar zijn. Op deze manier dragen we bij aan het succes van onze klanten. Goede ICT staat voor goede communicatie met onze klanten, je moet immers weten wat de verwachtingen zijn. En laat communiceren nu juist iets zijn waar vrouwen over het algemeen goed in zijn.

Iedere twee weken schrijven we voor jou een nieuwsbrief. Daar staan altijd leuke afbeeldingen bij, maar valt het je op dat dat vrijwel altijd mannen zijn op de ICT-stockfoto’s? Wij brengen daar graag verandering in en hebben onlangs een fotoshoot gehad met ons zessen. Dus binnenkort zie je meer van ons. En klik eens door onze website, daar hebben we al wat afbeeldingen vervangen.

 

Infracom ICT 

Een van onze directeuren is een vrouw met een technische achtergrond! We hebben een vrouwelijke ontwikkelaar, we hebben een vrouw die alle domeinen registreert, een vrouw voor de administratie, een vrouw in de commercie en een dame die op dit moment haar ICT studie aan het afronden is (master business informatics), om daarna een prominente positie binnen Infracom te vervullen.

We hebben roze in onze huisstijl, we worden op handen gedragen door de mannen en wij zijn minstens zo goed!

Pagina delen: