Ishare grote bestanden versturen

Bestanden worden steeds groter, vaker en vaker komt het voor dat uw eigen mailserver of nog vaker de mailserver van een klant een bestand niet kan ontvangen of verzenden. Wat dan?

Ouderwets een CD of DVD branden is er niet meer bij tegenwoordig, USB sticks zijn klein, maar ook duur, zeker voor grotere bestanden. Daarnaast moeten deze datadragers nog steeds opgestuurd worden, dit kost tijd. Ook wil je niet dat de bestanden kwijt raken of in de verkeerde handen vallen.

De meeste mensen, maar ook bedrijven, zitten dan vast aan een share programma als WeTransfer of een ander alternatief. Maar zijn jouw bestanden dan wél veilig? Waar blijven je bestanden, in welk land staan je bestanden op de server, verwijderen die bedrijven je bestanden na verloop van tijd ook echt?

iShare is het zakelijke alternatief voor diensten die online bestanden kunnen verzenden. Bestanden kunnen met iShare gedeeld worden via je eigen domein en de bestanden blijven altijd veilig op een door ons beheerde server in Nederland. Daarnaast zijn alle bestanden ook beveiligd met een wachtwoord, die alleen de ontvanger krijgt.

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Geoffrey van der Veen op 088 200 9000

Geoffrey van der Veen
Geoffrey van der Veen

Sales Telecom & ICT