• Werkplek in de cloud

WerkEN in de cloud

Steeds meer bedrijven omarmen 'het nieuwe werken', een term die we allemaal kennen. ICT helpt het nieuwe werken faciliteren door bedrijven meer flexibiliteit te geven. Door mensen niet meer op hun lokale werkstations of laptops te laten werken heeft u nu onbegrensde mogelijkheden op het gebied van mobiliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid!

 

Altijd bereikbaar

Met een werkplek in de cloud functioneert uw lokale werkstation of laptop eigenlijk alleen nog maar als beeldscherm, toetsenbord en muis voor uw werkplek in de cloud. U bent dus niet meer afhankelijk van uw lokale hardware en kunt zolang u een actieve internetverbinding heeft altijd inloggen op uw eigen werkplek. Door middel van het combineren van de werkplek in de cloud met een geschikt mobiel 4G abonnement kunt u ook onderweg altijd bij uw eigen documenten en software door in te loggen met gebruik van uw eigen 4G hotstpot.

 

Flexibel

Samen met u bepalen wij precies welke software voor uw mensen beschikbaar moet zijn. Zo heeft u naar wens de beschikking over Office, e-mail en bijvoorbeeld uw boekhoudingspakket (ook pakketten van derden zijn mogelijk). Daarnaast is het op ieder moment mogelijk om een werkplek in de cloud op te zeggen of bij te schalen. Vaak kan dit dezelfde dag nog uitgevoerd worden. Uw werkplekken groeien dus altijd mee met uw organisatie.

 

Betrouwbaar

Omdat u niet langer afhankelijk bent van uw lokale hardware neemt de betrouwbaarheid van uw ICT toe. Uw medewerkers werken op een machine in ons eigen datacenter in Amsterdam die door ons in topconditie wordt gehouden. Als u een actieve internetverbinding heeft is uw werkplek altijd bereikbaar.

 

Betalen naar gebruik

Net als bij andere cloud diensten betaalt u bij een werkplek in de cloud naar gebruik. Daarnaast nemen uw kosten voor beheer en de afschrijving op uw lokale hardware af. Door gebruik te maken van Thin Clients (een mini computer die niets anders doet dan verbinding maken met uw werkplek in de cloud) heeft u minimale aanschafkosten en maximale betrouwbaarheid. Gecombineerd met de bijna onbeperkte op- en afschaalmogelijkheden van de werkplek in de cloud geeft u voorspelbaarheid van de kosten van uw werkplekken! Ook uw kosten voor hardware kunnen wij van tevoren voor u inzichtelijk maken. In plaats van uw hardware direct aan te schaffen bieden wij u in samenwerking met Grenke Finance N.V. ook de mogelijkheid om uw hardware te leasen op basis van operational lease. Zo heeft u zeer lage of zelfs geen eenmalige kosten en kunt u toch uw nieuwe oplossing in gebruik nemen met alle voordelen van dien!