• Online Marketing

Online Marketing

Met alleen een technisch goede website of webshop ben je er natuurlijk nog niet. Onze web specialisten helpen u graag met alles wat daarna komt om ervoor te zorgen dat u online succesvol bent en blijft!

 

Uw website écht goed vindbaar bij je doelgroep

Het succes van uw nieuwe website of webshop wordt voor een groot deel bepaald door de vindbaarheid. Daarom is SEO (Search Engine Optimization) een belangrijk onderdeel van uw online marketing. Uw doelgroep is via zoekmachines doelgericht op zoek naar informatie over producten en diensten waar zij in geïnteresseerd zijn. Het is dus belangrijk dat uw bedrijf met de juiste zoekwoorden vindbaar is in de populairste zoekmachines zoals Google en Bing. Met een goede online marketing strategie kunt u hier snel stappen in zetten.

 

Social Media als onderdeel van een online marketing strategie

LinkedIn, Twitter, Facebook… ook zakelijk kunt u niet meer zonder Social Media. Het is niet alleen leuk, het kan ook veel resultaat opleveren! De inzet van Social Media zorgt ervoor dat uw producten en diensten (en vergeet niet u zelf) ineens veel meer aandacht krijgen.

 

Inrichten van Social Media pagina's

Wilt u graag gebruik maken van LinkdedIn, Twitter of Facebook voor het versterken van uw online marketing strategie, maar heeft u niet de tijd en de kennis om deze zelf in te richten? Laat dit dan aan onze specialisten over! Wij helpen u graag bij inrichten van LinkedIn, Twitter, Facebook en andere Social Media pagina's, zodat u professioneel voor de dag komt. Daarnaast adviseren wij met betrekking tot het gebruik van Social Media zodat het gebruik goed past binnen uw online marketing strategie. 

 

Google AdWords: SEA inzetten voor uw online marketing

U kunt in het kader van uw online marketing strategie ook adverteren bij zoekmachines. Dit noemt men Search Engine Advertising (SEA). Zo is Google AdWords het programma om te adverteren bij zoekmachine Google. Getoonde advertenties zijn gebaseerd op zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden. Als er op één van deze zoekwoorden wordt gezocht, wordt de advertentie naast of boven de organische zoekresultaten weergegeven.

 

Onderschat de kracht van e-mailmarketing niet!

E-mailmarketing maakt het mogelijk één op één te communiceren met uw doelgroep. E-mailmarketing is persoonlijk, doelgericht, levert een relatief hoge respons op en is mede daarom een belangrijke online marketing tool. Let wel; e-mail marketing is meer dan het verzenden van nieuwsbrieven naar klanten en prospects! Met het inzetten van e-mailmarketing kom en blijft uw bedrijf of organisatie onder de aandacht van uw doelgroep. E-mailmarketing is goedkoop, persoonlijk en meetbaar. Daarnaast geeft het inzicht in de interesses en behoeftes van uw ontvangers en dat vormt weer een goede basis voor een continue dialoog met uw doelgroep. Geef e-mailmarketing dus een prominente plek binnen uw online marketing strategie.

Websites en webshops

Bij het ontwikkelen van een website of webshop gaan wij altijd uit van uw eigen identiteit: wie zijn jullie en wat hebben jullie te bieden. Een goede inventarisatie vooraf is hierbij ontzettend belangrijk. Het starten van een webshop is namelijk vergelijkbaar met het starten van een eigen bedrijf. Het vraagt visie, strategie, doorzettingsvermogen en veel tijd en aandacht.

Websites en webshops

Onze web referenties

Sonja van Breen

Overtuigd? Sonja vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Sonja van Breen op 088 200 9000