• Systeemkoppelingen

Systeemkoppelingen

Een complexe ICT oplossing bestaat vaak uit de koppeling van uw website of webshop met een of meerdere externe of interne systemen en zorgt ervoor dat de website communiceert met andere online en offline systemen. Wij kunnen deze koppelingen voor u verzorgen en hebben hier veel ervaring mee. Pakketten van Unit4, SAP, King, Exact, AFAS en natuurlijk onze eigen Prima Software kunnen op allerlei manieren gekoppeld worden aan uw website of shop. Of uw software pakket nu lokaal bij u staat of in de cloud, dat maakt niet uit. Vaak heeft dit als doel om producten weer te geven zonder dat dit apart beheerd hoeft te worden, of gaat het om het doorvoeren van orderinformatie, maar het kan ook gaan om realtime voorraad status, track & trace, personeelsgegevens of ledenadministratie.

 

Alles is mogelijk!

Wilt u de data uit uw verschillende systemen gebruiken op uw website en andersom? Dat kan openbaar zijn, maar ook bijvoorbeeld achter een besloten extranet. Dankzij de complexe ICT oplossingen van Infracom voorkomt u dat u allerlei gegevens dubbel in moet voeren. Het is namelijk mogelijk om gegevens uit deze systemen aan uw website te koppelen door middel van een API, een database-, of een XML-koppeling. Bestellingen en online betalingen worden zo automatisch in een boekhoudprogramma gezet, klanten kunnen online voorraden inzien en statussen bekijken en leden van een vereniging kunnen hun eigen n.a.w.-gegevens beheren. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. We denken graag met u mee over hoe een ICT koppeling u kan helpen!

Websites en webshops

Bij het ontwikkelen van een website of webshop gaan wij altijd uit van uw eigen identiteit: wie zijn jullie en wat hebben jullie te bieden. Een goede inventarisatie vooraf is hierbij ontzettend belangrijk. Het starten van een webshop is namelijk vergelijkbaar met het starten van een eigen bedrijf. Het vraagt visie, strategie, doorzettingsvermogen en veel tijd en aandacht.

Websites en webshops

Onze web referenties

Ernst Quint

Overtuigd? Ernst vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Ernst Quint op 088 200 9000