• Verbonden met mijn business

Infracom ict, verbonden met mijn business

Infracom is opgericht in 1995 als software ontwikkelings- en systeembeheer partij. Sinds 1996 zijn wij ook internet provider en bieden wij systeem- en netwerkbeheer diensten aan. Door de jaren heen zijn we door veranderende techniek, veranderende behoeften en onze eigen visie verder uitgegroeid tot all-round ICT dienstverlener. Van oudsher zijn wij een sterke dienstverlener waar persoonlijke, goede service en een dienstverlenende opstelling van ons bedrijf en onze mensen onze onderscheidende factoren zijn. Wij hebben onze totaaldienstverlening opgedeeld in zes pijlers:

Cloud, Internet, Telefonie & VoIP, Systeembeheer, Webworks en Software.

Wij bedienen het MKB door heel Nederland met goede oplossingen op deze zes gebieden. Zo kunt u als MKB-er voor al uw ICT gerelateerde vraagstukken bij één partij terecht, waar u als u dat wilt ook één vast aanspreekpunt kunt krijgen. Wij zien echter dat veel klanten bijvoorbeeld hun interne systeembeheerder graag direct met onze specialisten laten schakelen om verzoeken zo helder mogelijk over te brengen en zo snel mogelijk op te kunnen lossen. Dit kenmerkt Infracom als organisatie; zeer flexibel en altijd in staat om met uw wensen mee te gaan.

Onze mensen beschikken stuk voor stuk over brede kennis binnen ICT in het algemeen en zijn daarnaast allen gespecialiseerd in een of meerdere domeinen. Zo weten we zeker dat er meerdere mensen zijn met kennis over specifieke onderwerpen en door persoonlijke drive, training en de praktijk van altijd veranderende klantwensen en oplossingen en natuurlijk passie voor het vak weten we zeker dat onze mensen altijd vooraan lopen qua kennis van wat we doen. Zo verbinden wij u altijd en overal met uw business met een team van 21 gedreven mensen verspreid over drie vestigingen in Zwolle (hoofdkantoor), Amsterdam (hier bevindt zich ook ons eigen datacenter) en Coevorden. Wij kenmerken ons door een persoonlijke en bovenal kundige benadering, veel kennis en altijd een gedegen oplossing voor uw vraagstuk.

Klik hier voor meer informatie over de Infracom bedrijven, Kvk informatie en algemene voorwaarden.