• Websites

Websites

Bent u op zoek naar een nieuwe website voor uw bedrijf? Bij ons bent u aan het juiste adres. In overleg met u bepalen we het doel van uw website, uw doelgroep en de verdere wensen die u heeft. Zo komen wij tot een advies met betrekking tot het te kiezen CMS (Content Management System), het webdesign en de functionaliteiten van de website. Na de realisatie blijven wij natuurlijk ook betrokken bij uw website omdat dan het belang van goede begeleiding op het gebied van online marketing duidelijk wordt.

 

Keuze CMS

Wij ondersteunen vele CMS-en, zowel open source (Wordpress, Drupal, Magento, OpenCart) als onze in-house ontwikkelde systemen. Voor ieder CMS geldt dat het zijn eigen voor- en nadelen heeft. In overleg met u kiezen wij het CMS dat het beste past bij het doel van uw website, de kennis die uw mensen hebben, en de beoogde functionaliteiten van de website zowel nu als in de toekomst.

 

Maatwerk modules

Om ervoor te zorgen dat uw website precies doet wat u wilt zorgen wij indien nodig ongeacht het gebruikte CMS voor de realisatie van een of meerdere maatwerkmodules zodat de website precies doet wat u wilt. Dit kan veel meer zijn dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan een volledige ledenadministratie, vacaturebank inclusief verwerking van binnenkomende sollicitaties, een boekings- en reserveringssysteem, een tool om BPM te berekenen van een te importeren auto, productregistratiesysteem, ga zo maar door. Op een gegeven moment vervagen de grenzen tussen het begrip website en online maatwerk software. Samen met u bepalen ontwerpen we de perfecte module(s) voor uw bedrijf zodat u uw werk nog beter kunt doen.

 

Webdesign

Webdesign is een heel belangrijk aspect van uw nieuwe website. Wij kunnen werken met bestaand design van template dat indien wenselijk op bepaalde punten wordt aangepast, maar wij hebben een eigen designer die uw specifieke wensen kan verwerken in een uniek design voor uw eigen website. Hierin houdt hij rekening met uw bedrijf en waar u voor staat, uw producten en diensten, huisstijl, doelgroepen, en past hij vanzelfsprekend persuasive design elementen toe om ervoor te zorgen dat het doel van uw website wordt bereikt; of dat nu gaat om het informeren van uw bezoekers of om het opnemen van contact met uw bedrijf. Nieuwe websites zijn bij ons vanzelfsprekend altijd responsive vormgegeven en opgebouwd, zodat uw website met iedere apparaat te bezoeken is.

 

Online Marketing

De technische realisatie van uw website is natuurlijk heel belangrijk (heeft u ook gedacht aan solide hosting, een SSL certificaat, en een pakkende domeinnaam?). Ook het webdesign hebben wij vakkundig voor u geregeld, maar zelfs daarmee is uw website nog niet automatisch een succes. Het blijft belangrijk om constant bezig te zijn met het optimaliseren van uw website. Op deze manier scoort u door middel van SEO en SEA steeds beter in zoekmachines zoals Google, maar kunt u ook sturen op verdere profilering van uw bedrijf. Het loont daarom om ook goed te kijken naar onze mogelijkheden op het gebied van online marketing om ervoor te zorgen dat uw website goed past in uw bedrijfsstrategie!

Websites en webshops

Bij het ontwikkelen van een website of webshop gaan wij altijd uit van uw eigen identiteit: wie zijn jullie en wat hebben jullie te bieden. Een goede inventarisatie vooraf is hierbij ontzettend belangrijk. Het starten van een webshop is namelijk vergelijkbaar met het starten van een eigen bedrijf. Het vraagt visie, strategie, doorzettingsvermogen en veel tijd en aandacht.

Websites en webshops

Onze web referenties

Sonja van Breen

Overtuigd? Sonja vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Sonja van Breen op 088 200 9000