• Webshops

Webshops

Heeft u wel eens gedacht over het aanbieden van uw producten via internet? Een webshop kan een goede aanvulling zijn voor uw winkel, of kan uw verkoopafdeling ondersteunen in de verkoop van uw producten. Het mooie van uw webshop is dat deze 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u werkt zonder dat dit voor u meer tijd hoeft te kosten.

Zowel voor B2C als B2B webshops kunt u bij ons zeer goed terecht. Wij bieden u een ruime keuze aan Content Management Systemen (CMS), en koppelen deze aan maatwerkdesign of aan bestaande templates of thema’s, waardoor u altijd de keuze kunt maken voor een webshop die perfect past bij uw bedrijf en die voor u en uw mensen gemakkelijk te onderhouden is.

 

Keuze CMS

Wij ondersteunen vele CMS-en, zowel open source (Wordpress, Drupal, Magento, OpenCart) als onze in-house ontwikkelde systemen. Voor ieder CMS geldt dat het zijn eigen voor- en nadelen heeft. In overleg met u kiezen wij het CMS dat het beste past bij het doel van uw webshop, de kennis die uw mensen hebben, en de beoogde functionaliteit van de webshop zowel nu als in de toekomst. Om ervoor te zorgen dat uw webshop precies doet wat u wilt zorgen wij indien nodig ongeacht het gebruikte CMS voor de realisatie van een of meerdere maatwerkmodules zodat nog meer verkopen realiseert via internet.

 

Webdesign

Webdesign is een heel belangrijk aspect van uw nieuwe webshop. Wij kunnen werken met bestaand design van template dat indien wenselijk op bepaalde punten wordt aangepast, maar wij hebben een eigen designer die uw specifieke wensen kan verwerken in een uniek design voor uw eigen webshop. Hierin houdt hij rekening met uw bedrijf en waar u voor staat, uw producten, huisstijl, doelgroep, en past hij vanzelfsprekend persuasive design elementen toe. Nieuwe webshops zijn bij ons vanzelfsprekend altijd responsive vormgegeven en opgebouwd, zodat uw webshop met iedere apparaat te bezoeken is.

 

Koppeling met administratie- en ERP software

Een succesvolle webshop is natuurlijk geweldig, en kan uw omzet aanzienlijk doen stijgen. Het bijhouden van uw assortiment is bij een grote webshop en veranderend assortiment natuurlijk veel werk, net als de verwerking van orders uit uw webshop. Om ook dit aspect in goede banen te leiden kunnen wij uw webshop koppelen aan uw administratie- of ERP Software. Zo kunnen wij uw producten automatisch op uw webshop laten verschijnen (inclusief de juiste informatie zoals prijs, voorraad en alle benodigde informatie en afbeeldingen). Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de tijd die het kost om de webshop bij te houden! Aan de andere kant kunnen wij er ook voor zorgen dat binnenkomende orders automatisch als verkooporder in uw administratie- of ERP software verschijnen zodat deze niet meer handmatig overgenomen hoeven te worden. Laat de orders nu maar komen!

 

Online Marketing

De technische realisatie van uw webshop is natuurlijk heel belangrijk (heeft u ook gedacht aan solide hosting, een SSL certificaat, en een pakkende domeinnaam?). Ook het webdesign hebben wij vakkundig voor u geregeld, maar zelfs daarmee is uw webshop nog niet automatisch een succes. Het blijft belangrijk om constant bezig te zijn met het optimaliseren van uw webshop. Op deze manier scoort u door middel van SEO en SEA steeds beter in zoekmachines zoals Google, maar kunt u ook sturen op de verkoop van bepaalde producten, en verdere profilering van uw bedrijf. Het loont daarom om ook goed te kijken naar onze mogelijkheden op het gebied van online marketing om ervoor te zorgen dat uw webshop goed past in uw bedrijfsstrategie!

Websites en webshops

Bij het ontwikkelen van een website of webshop gaan wij altijd uit van uw eigen identiteit: wie zijn jullie en wat hebben jullie te bieden. Een goede inventarisatie vooraf is hierbij ontzettend belangrijk. Het starten van een webshop is namelijk vergelijkbaar met het starten van een eigen bedrijf. Het vraagt visie, strategie, doorzettingsvermogen en veel tijd en aandacht.

Websites en webshops

Onze web referenties

Ernst Quint

Overtuigd? Ernst vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Ernst Quint op 088 200 9000