• Hosting

Hosting

Een mooie, goed werkende website bouwen is een vak apart, dat weten wij als geen ander door onze jaren van ervaring met het bouwen van websites en webshops op diverse open source Content Management Systemen (CMS'en) maar ook op een van onze eigen CMS'en. Dat is echter maar een deel van het verhaal. Om die website goed aan te bieden aan uw bezoekers is (naast een pakkende domeinnaam) een stabiele en betrouwbare hostingpartij nodig. 

In ons eigen datacenter in Amsterdam bieden wij hostingfaciliteiten aan voor iedere website en webshop, onafhankelijk van het gebruikte CMS en de verantwoordelijke webbouwer. Wij bieden verschillende hostingoplossingen aan en kiezen samen met u de best passende oplossing.

 

Shared hosting

De meest voorkomende oplossing is shared hosting. Voor de meeste websites en -shops is dit een goede oplossing die ook een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding biedt. Op basis van shared hosting bieden wij onder andere totaalpakketten aan die voorzien in al uw online behoeften; webruimte, een of meerdere databases en e-mailaccounts zodat u alles onder een dak heeft.

 

VPS

Voor bedrijven die een populaire of zware website, webshop of online applicatie hebben kan het ook interessant zijn om een Virtual Private Server (VPS) te overwegen. Wij reserveren dan bepaalde capaciteit van een van onze webservers speciaal voor uw site of applicatie zodat u zeker weet dat de performance ook bij piekdrukte altijd goed is. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u adviseren over de capaciteit van uw VPS, en welke SLA voor u het beste past.

 

SLA

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat uw website, webshop of applicatie bereikbaar is. Al onze hostingfaciliteiten hebben een zeer hoge mate van beschikbaarheid, maar om dit te garanderen kunnen wij afspraken maken over deze beschikbaarheid, de Service Level Agreement oftewel SLA. Al onze hostingfaciliteiten zijn beschikbaar met verschillende SLA's; zo kunnen wij zelfs afspreken dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan ingeval van een calamiteit.

 

Co-locatie of managed server

Indien u zelf apparatuur heeft die u onder wilt brengen in een veilig datacenter waar toegang gecontroleerd wordt, noodstroom en klimaatregeling optimaal geregeld zijn maar het beheer door u zelf gedaan wordt kunt u ook hiervoor bij Infracom terecht. Ook is het bij ons mogelijk om een managed server af te nemen waar u zelf de meeste werkzaamheden op uitvoert, maar de basis admin werkzaamheden door Infracom laat uitvoeren. In overleg zijn alle mogelijke tussenvormen mogelijk!

Onze web referenties

Ernst Quint

Overtuigd? Ernst vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Ernst Quint op 088 200 9000