• Mobiel

MOBIELE TELEFONIE

Mobiele telefonie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks werk. We hebben allemaal waarschijnlijk al jarenlang een mobiele telefoon en gebruiken die voor steeds meer dingen; naast bellen gebruiken we hem ook om te e-mailen, agendafunctie en om websites te bezoeken of applicaties te draaien. Voor deze diensten is een betrouwbaar mobiel netwerk nodig, dit is namelijk nog steeds de basis van alles wat we met onze mobiele telefoons kunnen doen. Infracom werkt samen met de bekende netwerkbeheerders voor mobiele telefonie en biedt zodoende een betrouwbaar en snel mobiel (4G) netwerk aan met optimale landelijke dekking. De flexibele abonnementen die wij aan kunnen bieden geven u altijd de juiste mobiele oplossing. Van kleine bundel tot onbeperkt bellen (ook in het buitenland), in overleg bepalen wij graag samen met u de beste oplossing voor uw bedrijf.


Combineren

Indien u ook VoIP van Infracom heeft kunnen wij uw mobiele telefoonabonnementen opnemen in uw VoIP centrale en zodoende het volledige potentieel van uw mobiele telefoon ontsluiten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw mobiele en vaste telefoon naadloos samenwerken om zodoende precies te voldoen aan uw wensen op het gebied van telefonie. U kunt er zelfs ook voor kiezen om voor bepaalde medewerkers helemaal geen vast toestel meer aan te schaffen, maar hun mobiele telefoon kan zich voor de buitenwereld volledig gedragen als vast toestel. Zodoende kunt u vast en mobiel niet alleen combineren, maar ook daadwerkelijke integreren. Ook op het gebied van e-mailĀ  kunnen wij u alle diensten bieden om uw mobiele telefoon tot een volledige werkplek te maken. Met Hosted Exchange zijn uw e-mail, contactpersonen en agenda altijd up-to-date, en heeft u altijd en vanaf ieder apparaat toegang tot al deze zaken.


Standaard hoge service

Naast de mogelijkheid om vast en mobiel te combineren en zelfs te integreren kunt u als u kiest voor mobiele telefonie van Infracom dezelfde waarden verwachten als voor al onze producten en diensten. U krijgt kwalitatief hoogwaardige diensten met bijzonder hoge, persoonlijke service als u vragen heeft. Als er iets verandert in uw bedrijfssituatie of u bent benieuwd naar nieuwe mogelijkheden, dan gaan we persoonlijk met u in gesprek over wat voor u de beste oplossing is, en hoe wij die zo snel mogelijk voor u kunnen regelen.

Onze telecom referenties

Bram van Loghem

Overtuigd? Bram vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Bram van Loghem op 088 200 9000