• IP Telefonie

VOIP

Traditionele telefonie werkt door middel van een centrale in uw bedrijfspand. Deze verstuurt binnenkomende en uitgaande telefoniesignalen over de ISDN of analoge telefoonverbinding naar de juiste plek. Telefooncentrales zijn rigide, dure en vaak complexe technologie, die iedere paar jaar vervangen moeten worden, maar een maximum aantal gebruikers kan faciliteren, en daarnaast is het vaak niet mogelijk om tussentijds functionaliteit te gaan gebruiken die de centrale niet ondersteund. Het moderne antwoord hierop is Voice Over IP (VoIP). Telefonieverkeer wordt bij VoIP via internet verstuurd naar een telefoniecentrale in de cloud. Deze hoeft u dus niet meer zelf aan te schaffen, met alle risico’s die daarbij komen kijken en niet te vergeten de hoge investering. Daarnaast beheren wij uw VoIP centrale en is het onbeperkt mogelijk om functionaliteit toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. U betaalt ook niet meer voor functies die u niet meer kunt gebruiken.

 

Flexibiliteit

De manier waarop wij telefonie gebruiken verschuift. Bereikbaarheid is belangrijk en het is niet meer altijd wenselijk of nodig om na te hoeven denken in termen van ‘vast’ en ‘mobiel’. Met de komst van VoIP zijn de mogelijkheden van ‘vaste’ telefonie enorm uitgebreid. U kunt er met gemak voor kiezen om meerdere toestellen per gebruiker te nemen, uw mobiele toestel ook als vast toestel te gebruiken door middel van een app binnenkomende gesprekken bij bepaalde medewerkers over te laten gaan en uiteraard bent u niet gebonden aan 1 locatie, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Vanzelfsprekend is het op ieder moment mogelijk om functionaliteiten en gebruikers aan uw VoIP centrale toe te voegen, vaak kunt u deze dezelfde dag nog gebruiken. Afbouwen van gebruikers of functionaliteit kan per maand.

 

Voorspelbare kosten

U betaalt in geval van VoIP dienstverlening een bepaald bedrag voor uw functionaliteit per gebruiker per maand. Dit betekent dat u niet meer hoeft te investeren in een dure telefooncentrale en gemakkelijk een nieuwe gebruiker kunt toevoegen indien nodig. Op die manier blijven uw kosten voorspelbaar en betaalt u altijd alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast kunt u onbeperkt bellen aanschaffen zodat u precies weet waar u qua telefoniekosten aan toe bent zonder hier aandacht aan te hoeven besteden.  Ook uw kosten voor hardware kunnen wij van tevoren voor u inzichtelijk maken. In plaats van uw hardware direct aan te schaffen bieden wij u in samenwerking met Grenke Finance N.V. ook de mogelijkheid om uw hardware te leasen op basis van operational lease. Zo heeft u zeer lage of zelfs geen eenmalige kosten en kunt u toch uw nieuwe oplossing in gebruik nemen met alle voordelen van dien!

 

Kwaliteit

Net als bij internet en eigenlijk alle ICT diensten is de kwaliteit van uw telefoongesprekken van levensbelang. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van VoIP is het voor ons precies bekend waar kwaliteitsproblemen zich voor kunnen doen indien er voor VoIP wordt gekozen. Wij bieden u altijd een oplossing aan waarbij kwaliteit bovenaan staat. Zo garanderen wij bandbreedte voor telefoniegesprekken, leveren wij bewezen kwalitatief hoogwaardige hardware en zorgen wij voor een directe VPN tunnel voor het telefonieverkeer van uw adres naar de telefooncentrale in de cloud zodat er geen verstoringen optreden.

 

Toestellen

U kunt als u gebruik gaat maken van VoIP kiezen uit vele verschillende toestellen, zolang deze maar VoIP ondersteunen. Wij doen u in overleg altijd een suggestie voor gebruiksvriendelijke, representatieve en kwalitatief goede toestellen waar wij veel, goede ervaring mee hebben. Wij werken samen met gerenommeerde hardware aanbieders zoals Yealink, Polycom en Cisco en leveren regelmatig vaste en draagbare (DECT) toestellen van al deze leveranciers.


Op verzoek kunnen wij echter alle (VoIP) toestellen leveren. Als u specifieke wensen heeft op het gebied van vaste telefoontoestellen dan horen wij die graag, of het nu gaat om bepaalde functionaliteit of juist om zeer kenmerkend design om zo een statement te geven aan uw klanten.

 

VoIP demo

Iedere maand organiseren Geoffrey van der Veen en Bram van Loghem een VoIP demo voor iedereen die interesse heeft. Zij vertellen wat over Infracom, over de basis van de VoIP techniek en laten hier zien wat VoIP voor u kan doen. U kunt zich hier inschrijven voor een van de VoIP demo's. Geoffrey of Bram nemen dan contact met u op om met u te bespreken of wij u specifieke dingen kunnen laten zien tijdens de demo. Zo wordt deze voor u en de andere deelnemers nog relevanter, omdat we precies laten zien hoe uw VoIP oplossing voor u kan werken!

IAM, benut het potentieel van VoIP!

Een nieuw tijdperk van ongekende communicatiemogelijkheden is aangebroken! Met IAM totaalcommunicatie heeft u op al uw apparaten (computer, tablet en telefoon) de beschikbaarheid van uw collega's bij de hand. U kunt met hen chatten, uw scherm delen, bellen en natuurlijk ook videobellen. Met IAM kunt u uw computer gebruiken als telefoon, of u kiest ervoor om de functionaliteiten van IAM naadloos te integreren tussen uw vaste- en uw mobiele telefoon. IAM kan als uitbreiding op een Infracom VoIP centrale worden gekozen, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

IAM, benut het potentieel van VoIP!

Onze telecom referenties

Bram van Loghem

Overtuigd? Bram vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Bram van Loghem op 088 200 9000