Banner portfolio
Telecom

Infracom VoIP

Infracom, de zakelijke VoIP provider

Als telecom aanbieder bieden wij u diverse VoIP diensten van SIP accounts tot complete telefooncentrales. Kiest u voor Infracom VoIP, dan kiest u voor een zakelijke oplossing voor het MKB, of u nu 2 of 200 toestellen wilt aansluiten, gebruik maakt van wachtrijen, meerdere telefonistes verspreid over heel de wereld, wij bieden u een passende oplossing!

In veel gevallen wordt 'besparen' als belangrijkste reden aangevoerd om over te stappen op VoIP. Toch is dit niet altijd het grootste voordeel, vaak wordt namelijk de verbeterde bereikbaarheid of de toegenomenen flexibiliteit het meest gewaardeerd. Natuurlijk kan er worden bespaard bij de overstap op VoIP (u heeft geen KPN abonnement meer nodig), deze besparingen lopen zelfs op tot wel 60%! Als we dit combineren met de extra mogelijkheden zoals 'personal mobility' een 'telewerkplek' en de integratie van telefoon en computer (bellen vanuit uw pc, maar dan wel via uw vaste toestel). en het gebruik van softphones dan is de beslissing om te kiezen voor Infracom VoIP snel gemaakt!

Wilt u meer weten over Infracom VoIP en/of gratis een vrijblijvend advies ontvangen dan horen we dit graag van u! Onze VoIP specialisten in Zwolle en Amsterdam komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies.


   

Contactgegevens

Hoofdvestiging Zwolle
Blaloweg 20
8041 AH Zwolle
Kantoor en datacenter
Science Park 402
1098 XH Amsterdam

Telefoon & Fax

telefoon 088 200 9000
fax 088 200 9009

info@infracom.nl
support@infracom.nl

Volg ons ...

Infracom twitter Infracom linkedin Infracom facebook Infracom foursquare Infracom Vimeo

Support

Remote Support
Storingen en meldingen
Heeft u een vraag?
Share |
Copyright infracom