Banner portfolio
Software

PDF printen, uw briefpapier digitaal

Snel een professioneel document naar uw klanten sturen?

Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van briefpapier en de afdruk per post versturen, het ziet er verzorgd uit, snel is het niet... het duurt minimaal een dag voor de informatie bij de ontvanger is.

Helemaal van deze tijd is het digitaal versturen van documenten (per e-mail versturen of online beschikbaar stellen op uw website). Kiest u hiervoor dan is het wel belangrijk dat u rekening houdt met:

- de veiligheid; de ontvanger mag de informatie niet bewerken
- de leesbaarheid; de ontvanger moet het document kunnen openen
- de uitstraling; uw huisstijl moet gewaarborgd zijn

Speciaal hiervoor is PDF ontwikkeld, een pfd is een universeel document formaat wat alleen gewijzigd kan worden door de eigenaar, dus niet door de ontvanger. Met pdf factory maakt u gebruik van een professionele oplossing, dus geen reclame banners ed., waarmee u uw briefpapier als sjabloon kunt instellen. Uw documenten (bijvoorbeeld een brief of factuur) worden automatisch voorzien van uw huisstijl (briefpapier) en zien er daardoor exact hetzelfde uit als de papierenversie van voorheen.

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig, pdf factory is een 'printer', dit houdt in dat u tijdens het afdrukken de juiste printer (pdf of pdf met briefpapier als sjabloon) kiest, vervolgens wordt het document gemaakt en kunt u dit opslaan of direct per e-mail versturen.

   

Contactgegevens

Hoofdvestiging Zwolle
Blaloweg 20
8041 AH Zwolle
Kantoor en datacenter
Science Park 402
1098 XH Amsterdam

Telefoon & Fax

telefoon 088 200 9000
fax 088 200 9009

info@infracom.nl
support@infracom.nl

Volg ons ...

Infracom twitter Infracom linkedin Infracom facebook Infracom foursquare Infracom Vimeo

Support

Remote Support
Storingen en meldingen
Heeft u een vraag?
Share |
Copyright infracom