• Maatwerksoftware

GOEDE SOFTWARE IS ALTIJD MAATWERK

Ieder bedrijf is anders, en hoewel processen vaak op elkaar lijken werken we vaak toch net anders dan onze concurrenten. Dit is wat ook uw bedrijf uniek maakt. Een standaard software oplossing is daarom altijd een compromis waardoor u een stukje van uw uniekheid verliest. Daarom zeggen wij; goede software is altijd maatwerk.

In een persoonlijk gesprek brengen wij samen met u in kaart wat u verwacht van uw software en wat deze voor uw bedrijf moet doen. Naar aanleiding hiervan ontwerpen we de perfect passende software oplossing, die vervolgens door onze developers wordt gerealiseerd.

 

Voor ieder platform

Of u nu werkt met Windows, Linux of Apple, wij kunnen altijd een geschikte applicatie voor u bouwen die werkt op uw systemen. Inhoudelijk doeltreffend en tegelijkertijd overzichtelijk en gemakkelijk voor de gebruiker. Dit zijn zaken waar wij bij al onze maatwerk software goed op letten. Zo bouwen onze developers iedere dag software oplossingen die honderden MKB bedrijven helpen hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

 

CLOUD OF lokaal

Steeds meer software bevindt zich online in de cloud. Dit heeft veel voordelen omdat de software altijd bereikbaar is, gemakkelijk door meerdere mensen gebruikt kan worden en u niet afhankelijk bent van uw eigen hardware om uw software te gebruiken. Echter zijn er ook redenen om nog steeds te kiezen voor een applicatie die bij u zelf op een server of op een PC draait. Ook deze keuze hoort bij het persoonlijk advies dat wij u geven naar aanleiding van onze gesprekken.

Onze software referenties

Imko Baartscheer

Overtuigd? Imko vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Imko Baartscheer op 088 200 9000