Banner portfolio
Software

4Sale Software, Content Management Systeem

Maak nu gebruik van ons unieke CMS

Uw eigen website of webshop moet er natuurlijk professioneel uit zien, helemaal in uw huisstijl. Belangrijk is dan wel dat u kiest voor een CMS (Content Management Systeem, software om de inhoud van uw site te beheren) wat aan deze eisen kan voldoen.

Helaas blijkt in de praktijk een groot aantal CMS systemen alleen door techneuten ontwikkeld te zijn. U kunt hiermee wel teksten ed. wijzigen maar een commercieel aantrekkelijke site presenteren die aansluit bij uw huisstijl blijkt niet altijd te kunnen. Met het Infracom CMS (4Sale Software) kan dit wel!

Ons CMS kan geheel op maat voor u worden ingericht en maakt gebruik van een uniek template systeem waarmee de creatieve vrijheid van de webdesigner niet wordt beperkt. Vrijwel ieder design is mogelijk, dit houdt in dat uw site ook echt UW site is en niet die van een techneut.

Uw site gaat op deze manier voor u werken, uw bezoekers herkennen uw bedrijf en uw presentatie van producten en diensten, er ontstaat eenheid tussen online en offline.

Belangrijk bij de aanschaf van een cms systeem is de gebruiksvriendelijkheid, kan het door een commerciële man/vrouw worden gebruikt zonder technische kennis? Uw marketing afdeling bepaalt immers wat/hoe iets wordt gepresenteerd en niet uw automatiseringsman. Kies nu voor het Infracom CMS en u maakt gebruik van een van de meest gebruiksvriendelijke pakketten wat geheel geoptimaliseerd is voor zoekmachines!

   

Contactgegevens

Hoofdvestiging Zwolle
Blaloweg 20
8041 AH Zwolle
Kantoor en datacenter
Science Park 402
1098 XH Amsterdam

Telefoon & Fax

telefoon 088 200 9000
fax 088 200 9009

info@infracom.nl
support@infracom.nl

Volg ons ...

Infracom twitter Infracom linkedin Infracom facebook Infracom foursquare Infracom Vimeo

Support

Remote Support
Storingen en meldingen
Heeft u een vraag?
Share |
Copyright infracom