Interview Kevin Bennink

Voor onze nieuwsbrief interviewen we iedere maand een medewerker van Multimove/Infracom. Een leuke manier om kennis te maken met de medewerkers van Multimove/Infracom. Deze maand is Kevin Bennink aan de beurt. Kevin is Web Developer.

Welke opleiding heb je gevolgd?

Op de middelbare school heb ik de HAVO gedaan en nog 1 jaar sprinthavo. daarna ben ik doorgestroomd naar het HBO waar ik de bachelor degree opleiding Front end Developer ben gaan volgen.

Waarom werk je in de ICT?

ICT is een ruim begrip, je kunt er alle kanten mee op en daardoor is het werk ook lekker afwisselend. Ook zijn er veel doorgroei mogelijkheden in deze branche. ICT is een branche die niet stilstaat (constant nieuwe ontwikkelingen en technieken). Maar ik ben vooral in de ICT gaan werken, omdat ik het leuk vind en omdat technische vraagstukken mij interesseren.

Hoe ben je bij Multimove gekomen?

Voor mijn studie moest ik stage lopen. Toen heeft een docent van Stenden mij Multimove aangeraden. Na mijn stage ben ik bij Multimove gebleven.

Hoelang werk je al binnen Multimove en wat zijn je werkzaamheden?

Het is alweer twee jaar geleden dat ik bij Multimove ben begonnen. Die twee jaar is een mix geweest van stage lopen en werken. Op dit moment ben ik aan het afstuderen bij Multimove en blijf ik hier na mijn stage fulltime werken.

Voor mijn afstudeeropdracht maak ik een PIM (Patch Information Management) webapplicatie. Dat is een applicatie die de netwerk infrastructuur binnen een bedrijf grafisch in kaart brengt. Deze applicatie is vooral bedoeld voor ons datacenter in Amsterdam.

Wat vind je leuk aan Multimove?

Mijn collega’s, het is een ‘’ons kent ons’’ sfeer. Je merkt dat het bedrijf blijft groeien o.a. door de nauwe samenwerking met Infracom en dat vind ik leuk om mee te maken. Ook heb ik altijd andere opdrachten. Het is dus heel afwisselend werk met altijd weer een nieuwe uitdaging.

Hoe blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied?

Ik lees vaak nieuwssites, maar ook door de gesprekken bij het koffieapparaat op het werk. Dan gaat het meestal van; ‘’heb je dit al gelezen, heb je dat al gehoord?’’

Wat is jouw passie?

Ik heb drie grote passies: auto’s, motorsport en Ajax natuurlijk!

Kevin Bennink