Interview Imko Baartscheer

Voor onze nieuwsbrief interviewen we iedere maand een medewerker van Multimove of Infracom. Een leuke manier om kennis te maken met onze medewerkers. Deze maand is Imko Baartscheer aan de beurt. Imko is Sales Consulant Software bij Infracom.

Welke opleiding(en) heb je gevolgd?

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd: Elektrotechniek, Boekhouding & Management, Sales & Marketing Nima A/B en diverse aanvullende trainingen . 

Waarom werk je in de ICT?

Juist omdat het IT-vak zo veelzijdig is, zijn er altijd nieuwe dingen te ontdekken. Daar komt bij dat de ontwikkelingen razendsnel gaan. Dit maakt het IT-vak dynamisch en uitdagend.

Hoelang werk je al binnen Infracom/Multimove en wat zijn je werkzaamheden?

Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij infracom. Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Bij onze relaties kijk ik hoe je effectief en efficiënt gebruik kan maken van technologie. Dát is mijn doel. Of het nu gaat om het verbeteren van het online aankoopplatform van een organisatie, om het doorvoeren van aanpassingen in bestaande systemen of om het ontwikkelen van bijvoorbeeld een CRM applicatie, ik vind het leuk om bezig te zijn met het verbeteren van hun business.

Wat vind je leuk aan Infracom/Multimove?

De bedrijfscultuur past goed bij mij. De collega’s en mijn team waar ik veel mee samen werk maakt het leuk. Je voelt je thuis en merkt dat het een familiebedrijf is en dat vind ik erg fijn!

Hoe blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied?

Ik verdiep me graag in technologie. Wat is nieuw, wat kunnen we toepassen en waar draagt het aan bij. Ik laat me inspireren door mijn collega’s en oplossingen die ik zie. Dit maakt mij nieuwsgierig om op onderzoek te gaan. Bijvoorbeeld via het volgen van online trainingen als wel klassikale trainingen. Je zelf blijven ontwikkelen en innoveren.

Wat is je passie?

Ik kom bij veel ondernemingen en zie altijd wel iets wat slimmer kan in combinatie met technologie. Processen verbeteren en dat zie ik ook terug in mijn werk. Ook sla ik graag een balletje op de golfbaan, met het mooie weer sta ik daar graag. Ik produceer elektronische muziek, wat een grote hobby van me is. Twee dagen in de week ga ik naar een sportschool in Zwolle waar ik lekker mijn energie kwijt kan.

Imko Baartscheer