Interview Geoffrey van der Veen

 

Voor onze nieuwsbrief interviewen we iedere maand een medewerker van Multimove of Infracom. Een leuke manier om kennis te maken met onze medewerkers. Deze maand is Geoffrey van der Veen aan de beurt. Geoffrey is accountmanager bij Infracom.

Welke opleiding heb je gevolgd?

Ik heb de opleiding systeembeheer op het MBO gevolgd.

 
Waarom werk je in de ICT?

Mijn vader heeft een ICT bedrijf waar ik vanaf mijn 18e, 6 jaar heb gewerkt. Van kleins af aan kwam ik daar ook al regelmatig, ik ben er dus mee opgegroeid.

 
Hoe ben je bij Infracom gekomen?

Ik wilde graag verder groeien en specialiseren. Via een kennis werd ik getipt op een vacature bij Infracom voor IT specialist.

 
Hoelang werk je al binnen Infracom en wat zijn je werkzaamheden?

Ik werk nu ruim 5,5 jaar bij Infracom. Ik begon als techneut en kwam vandaaruit regelmatig met sales in aanraking door sommige salestrajecten technisch te ondersteunen. Op een gegeven moment ben ik 2 dagen sales gaan doen en 3 dagen support. Na ruim een half jaar heb ik volledig de overstap mogen maken naar het sales team. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk bestaande klanten uit te breiden qua diensten van Infracom, maar ook hou ik me bezig met het aantrekken van nieuwe klanten. Ik adviseer mijn klanten over onze diensten en ik probeer hun zo veel mogelijk te ontzorgen op ICT gebied.

 
Wat vind je leuk aan Infracom?

Ik vind het leuk dat er veel verschillende mensen bij Infracom werken en dat we mede daardoor veel kennis in huis hebben. We blijven met al die mensen toch in korte lijnen met elkaar samenwerken en kunnen heel veel zelf zonder uit te besteden. Ook de vrijheid en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen maakt Infracom een leuk bedrijf!

 
Hoe blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied?

Ik blijf vooral op de hoogte door middel van sales trainingen. Verder lees ik ook veel over mijn vakgebied. Ik zit ook bij een business club, daar deelt iedereen kennis met elkaar.

 
Wat is jouw passie?

Mijn passie komt terug in mijn werk: met mensen omgaan. Ik vind het mooi dat ik het vertrouwen kan krijgen van mensen die zijn of haar bedrijf aan mij wil toe vertrouwen op ICT gebied. Maar ook het samenwerken met mijn collega’s. Ik heb privé niet echt een grote passie voor iets. Ik ben wel graag met mijn vrienden en familie en probeer zo veel mogelijk te sporten. Ook hou ik wel van een feestje op z’n tijd en lekker eten en drinken.

Geoffrey