Banner portfolio
Internet

Zoekmachines (SEO)

Wordt uw site wel bezocht?

Een mooie website zonder bezoekers is niet rendabel. Vandaar dat wij als onderdeel van ieder webdesign project er standaard voor zorgen dat uw site dusdanig is opgebouwd dat zoekmachines optimaal toegang hebben tot de content. Dit noemen we een Zoekmachine vriendelijke website. Door de inzet van een SEO vriendelijk content management systeem waarmee u zelf de inhoud van uw site beheert heeft u vervolgens zelf invloed op uw positie bij Google!

Een hoge notering bij Google is alleen mogelijk door de juiste combinatie van design, techniek en content. Een goed gebouwde website (zoekmachine vriendelijk gebouwd) waar inhoudelijk onvoldoende over nagedacht wordt zal nooit de toppositie bij Google halen die u ervan verwacht. Andersom geldt dit ook, perfecte content op een verkeerde manier gepresenteerd zal niet leiden tot het optimale resultaat.

Het draait bij SEO (zoekmachine optimalisatie, of zoals vaak wordt gezegd 'Google optimalisatie') om de perfecte combinatie van een voor zoekmachines geoptimaliseerd content management systeem, de juiste pagina opbouw, het gebruik van de juiste technieken en goede teksten. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij samen met u werken aan een goede website en besteden wij uitgebreid aandacht aan de inhoud en presentatie van uw website. Als u door/bij ons een website of webshop laat ontwikkelen nodigen wij u uit om gedurende een dag(deel) samen met ons de puntjes op de i te zetten. U krijgt dan een eigen werkplek in ons flexkantoor in Zwolle en kunt in alle rust werken aan de inhoud van de site. Gedurende deze dag staan onze medewerkers tot uw beschikking om direct kleine aanpassingen aan afbeeldingen/logo's en templates door te voeren. Het doel is om tegen het einde van deze zeer effectieve dag in Zwolle uw site helemaal klaar te hebben, u kunt online!

Een goede website voldoet aan de eisen die u er als beheerder aan stelt, een toppositie lijkt mooi maar is dat alleen als dit het geval is bij de juiste zoekwoorden! Wilt u meer weten over zoekmachine optimalisatie of een SEO presentatie bijwonen? Ons team in Zwolle staat voor u klaar!
   

Contactgegevens

Hoofdvestiging Zwolle
Blaloweg 20
8041 AH Zwolle
Kantoor en datacenter
Science Park 402
1098 XH Amsterdam

Telefoon & Fax

telefoon 088 200 9000
fax 088 200 9009

info@infracom.nl
support@infracom.nl

Volg ons ...

Infracom twitter Infracom linkedin Infracom facebook Infracom foursquare Infracom Vimeo

Support

Remote Support
Storingen en meldingen
Heeft u een vraag?
Share |
Copyright infracom