iShare grote bestanden versturen

Bestanden worden steeds groter, vaker en vaker komt het voor dat uw eigen mailserver of nog vaker de mailserver van een klant een bestand niet kan ontvangen of verzenden. Wat dan?

Ouderwets een CD of DVD branden is er niet meer bij tegenwoordig, USB sticks zijn klein, maar ook duur, zeker voor grotere bestanden. Daarnaast moeten deze datadragers nog steeds opgestuurd worden, dit kost tijd. Ook wilt u niet dat de bestanden kwijt raken of in de verkeerde handen vallen.

De meeste mensen, maar ook bedrijven, zitten dan vast aan een share programma als WeTransfer of een ander alternatief. Maar zijn uw bestanden dan wél veilig? Waar blijven uw bestanden, in welk land staan uw bestanden op de server, verwijderen die bedrijven uw bestanden na verloop van tijd ook echt?

iShare is het zakelijke alternatief voor diensten die online bestanden kunnen verzenden. Bestanden kunnen met iShare gedeeld worden via uw eigen domein en de bestanden blijven altijd veilig op een door ons beheerde server in Nederland. Daarnaast zijn alle bestanden ook beveiligd met een wachtwoord, die alleen de ontvanger krijgt.

Wilt u meer weten over iShare, neem dan contact op met Geoffrey van der Veen.